Våra föreställningar

82529014_10156814443580060_7422253196057
                                                   2021

Spöket på Lillklobb - ​Lillklobin Kummitus är Unga Teaternins 60-års jublileumsföreställning. Föreställningen består av både dockteater, naturäventyr och en intervju med en gäst som jobbat på teatern.

Föreställningen och dess spöke tar oss 200  år bakåt i tiden och vi dyker ner i en gammal dagbok skriven av en torparflicka som var intresserad av läkeväxter. Vad vill denna ande som värnar om naturen berätta för oss? Har hon en uppgift till barnen?

Pjäsen är skriven av de prisvinnande dramatikerna Paul Olin ja Harriet Abrahamsson. Föreställningen är genomgående tvåspråkig.​

 

 Premiär  25.4 2021

 

Efter föreställningen kan du delta i en verkstad som planerats i samarbete med Lillklobb Permaculture och mediaelever från Praktikum. Permakultur är naturenliga odlingsmetoder och står för hållbar livsföring. Kom och lär dig ta hand om en maskkompost, vävä med vide och göra dramaövningar. 

Fascinerande ismer
 

En pjäs om extremrörelser för gymnasiet och yrkesinstitut 

Unga Teatern sätter upp den fina klassikern om vänskap. 

Det susar i säven

Till föreställningen hör verkstäder där vi skördar det barnen sått på våren

Det susar i säven
Prinsessan som inte kunde tala turnerar och kan också spela utomhus. Pjäsen går på både svenska, finska, finlandssvenskt teckenspråk och
lite finskt teckenspråk.
Prinsessan som inte kunde tala on nelikielinen kiertuenäytelmä jossa käytetään puhuttua ruotsia ja suomea, suomenruotsalaista viittomakieltä sekä vähän suomalaista viittomakieltä. Olemme myös valmiita pitämään esityksen ulkona.

Kontakta oss

Barnteater är bäst!

Publikarbetesbokningar - harriet.abrahamsson@ungateatern.fi
Biljettbeställningar - info@ungateatern.fi

© 2023 by On The Stage. Proudly powered by Wix.com

Hälsar Teaterkaninen

  • Unga Teatern
  • Unga Teatern
  • Grey Facebook Icon