Sök
  • Köksmästare Drummelfot

Den stora OrmKrocketKakan.

Uppdaterat: 14 mar 2019

Kakan som ger T U R .


Av åk 3 DrumsöDu behöver:

En massa vanilj

Godisormar Lakritspipor Kinuskisås Salmiak Lidls Sprutgrädde Fyrklöver som ger tur Kakan garneras med chokladbollar som doppas i vit choklad så att de liknar krocketklot.

Ta vanlijen den underbara. Lägg i skålen. Gå ut och fånga godisormar. Tag lakritspiporna från lakritsgubbarna och lägg dem i skålen tillsammans med ormarna. Ta på dig skyddsglasögonen. Hämta Mera-pulvret. Hantera försiktigt - explosionsfara! När faran är över: Häll i kinuskisåsen och fyrklövern. Rör om. Ät upp salmiaken så du orkar baka klart. Häll smeten i ugnsformen och grädda kakan i 800 grader en snabb timme. Under tiden kakan är i ugnen rullar alla chokladbollar och doppar dem i flytande vit choklad. Nu är krocketbollarna är klara att dekorera kakan med. Tag kakan ur ugnen. Blås den sval. Ta godisormarna som vuxit sig stora och trolla dem små. Det är svårt. Nu blir det garanterat kaos i köket! En kock får under tiden spruta grädde på kakan. Placera ut små godisormar och chokladkrocketbollarna och strö till sist ut strösslet.


PS. Krocketkakan kan också bäras på huvudet av Drottningen som en festlig dekoration! Tack vare merapulvret finns det alltid mera kaka!


2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla