Om Publikarbete

DU KAN BESTÄLLA EN GRATIS VERKSTAD I FÖR- ELLER EFTERARBETE

Inom Unga Teaterns publikarbete har vi bland annat tagit fram ett studiematerial bestående av bland annat förarbetes- och efterarbetesuppgifter. Det är verktyg för att bekanta sig med pjäsen, pjäsförfattaren och för att arbeta med läroplanens mål med konstnärliga metoder.
 

Förarbete

Förarbetesmaterialet ger lärare och andra möjlighet att förbereda föreställningsupplevelsen. Förarbetet väcker nyfikenhet och förbereder deltagarna inför teaterupplevelsen genom diskussioner om pjäsens frågeställningar och tematik. Igenkänning fördjupar inlärning och konstfostran stöder utveckling av det egna jaget genom lekfulla metoder.
Efterarbete
 

Efterarbetet ger tid och rum att diskutera teaterhändelsen och temat i Alice i Underlandet samt utveckla hur dessa anknyter till personliga upplevelser och aktuell samhällsdiskussion.Efterarbetet fördjupar förståelsen av föreställningen. Genom dialog utvecklas tolkandet och det egna tänkandet.

Studiematerialet med tillhörande uppgifter och diskussionsunderlag hittar du HÄR.

Unga Teaterns Alice-verkstäder är i år gratis för barngrupper som ser föreställningen. Beställ till er förskola, skola eller eftis.

Kontakta oss

Publikarbetesbokningar - harriet.abrahamsson@ungateatern.fi
Biljettbeställningar - carola.blom@ungateatern.fi

© 2023 by On The Stage. Proudly powered by Wix.com

Håll dig lugn

Hälsar Kålmasken

  • Unga Teatern
  • Unga Teatern
  • Grey Facebook Icon