Verkstäder

Big Leaf
Till Naturkalendern

Illustrerad av Johan Isaksson

I år har vi på Unga Teatern velat lära oss mer om att undervisa utomhus, så att vi kan erbjuda fler möjligheter. Genom att lära oss i naturen om hur den fungerar lär vi oss viktiga färdigheter. Vi kombinerar naturpedagogik med teatermetoder och sporrar till en hållbar livsstil nu och i framtiden. 

 

Samhällsläget gör att vi nu erbjuder vårt material också som digitala verkstäder.

 

Stor förnöjelse!

I'M AN ORIGINAL CATCHPHRASE

I’m a paragraph. Double click here or click Edit Text to add some text of your own or to change the font. This is the place for you to tell your site visitors a little bit about you and your services.

117883580_10157440567830060_997805041972

Kom på  Naturpromenad

Verkstad för de minsta 
117845101_10157440560440060_335744020626
Big Leaf
Kom på Naturpromenad i Skogsträdgården Vi planterar och lär oss om humlor.

I den här verkstaden för de minsta får du bekanta dig med skogsträdgården bakom teatern. Vi hittar traktens största insekthotell, leker insekter och sår frön och små plantor vi odlat på teaterns veranda. Kanske besöker vi ett insektspa och ser om insekterna är törstiga?

Verkstaden genomförs utomhus med säkra avstånd.

Tag med dig en egen vattenflaska, lämplig klädsel för dagens väder och gott humör. Vi tar också en titt på Lillklobb Permacultures handelsträdgård.

Målgrupp: Daghem, förskolor och åk 1 & 2

Skolverkstäder

Big Leaf
Till Naturkalendern

Unga Teatern ger skoleleverna roliga verkstäder också i år.

Ni får bekanta er med vår nya naturkalender, en evighetskalender där du lär dig följa naturens gång och ta hänsyn till alla varelser som bor här.

Verkstäderna förverkligas säkert och skräddarsys enligt behov. De kan genomföras både i skolorna men planeras så att de också kan genomföras på distans. Ingen blir utan verkstad!

Vill du göra Naturkalenderverkstaden som en virtuell verkstad går det bra. Ta kontakt med vår teaterpedagog och hitta en tidpunkt för er verkstadsträff. Ni träffas över nätet och gör övningar och tittar tillsammans på materialet och kan fråga och diskutera.

 

Digiverkstad

Helt på egen hand

Vill du se materialet med klassen då det passar er bäst utan handledning eller tillhörande övningar går det också bra. Här nedan finns en filmad helhet på 24 minuter. Efter att ha sett filmen kan ni titta på vår väggkalender Naturkalendern. Vill ni njuta av den i pappersform och hänga upp den hemma går den att beställa.

Meddela när ni använder materialet och vad ni tyckte.

God förnöjelse!

 

 

Trevliga stunder med Unga Teatern!